Slogan

Onderwijs dat motiveert!

Inleiding

Korte inleiding bovenaan de pagina
Er bestaat niet zoiets als een gemiddelde mavo-, havo-, of vwo-leerling. Iedereen komt van een andere basisschool, vindt andere dingen leuk en leert op zijn eigen manier en tempo. Eigenlijk is iedereen dus uniek. Maar waarom krijgt dan iedereen wel hetzelfde onderwijs? Voor gelijke kansen, heb je ongelijk onderwijs nodig.

Beschrijving

Wij hebben gepersonaliseerd onderwijs. Je krijgt bij ons de ruimte en verantwoordelijkheid om mee te denken over je eigen leerroute. Dat betekent dat je uitgedaagd wordt bij vakken waar je goed in bent en dat je bij vakken die je moeilijk vindt, extra begeleiding en tijd kunt krijgen. Ook kan je een vak op een hoger niveau volgen. In deze veranderende wereld heb je ook extra vaardigheden nodig. Bij ons leer je ook sociale en culturele vaardigheden. Ook besteed je bij ons aandacht aan digitale geletterdheid, creativiteit, plannen en organiseren, reflecteren, zelfontwikkeling en samenwerken.

 

Aanbod

Bij ons staat elke dag de deur voor je open. Je kan altijd meelopen in Gieten om een kijkje te nemen in onze school en te ervaren hoe een schooldag er bij ons uitziet. Lijkt je dit leuk? Neem dan telefonisch contact met ons op.

 

Hoe ziet een dag eruit?

Elke dag begint met een gezamenlijke Basegroup. Tijdens deze meeting neemt de coach samen met jullie de dag door. Ook kijken en bespreken jullie het journaal. Verder kan je je rooster zelf indelen. Als jij genoeg hebt aan 3 uur Nederlands per week in plaats van 4, dan kan je daarvoor kiezen. Dat extra uurtje kan je besteden aan een vak dat je moeilijk vindt. Deze keuzes maak je met je coach. Niet iedereen heeft dezelfde hoeveelheid uren nodig om een vak goed te leren. Als je bijvoorbeeld een ster in talen bent, heb je minder uren Engels nodig. Bij ons kan dat!

 

Persoonlijke coach

Lijkt dit je spannend? Je hebt een persoonlijke coach die er helemaal voor jou is. Jouw coach is een docent die je helpt het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken. Samen met hem of haar kijk je wat jij nodig hebt om de resultaten te halen waar jij naar streeft. Alle vakken staan online in het Learning Portal. Jij, je ouders en je docenten kunnen hier 24 uur per dag bij.

Ben je geïnteresseerd in gepersonaliseerd onderwijs? 
Deze vorm van onderwijs is ook te volgen in Norg.

Stokleggingslaan 17, 9461 CC Gieten

Onderwijsaanbod

VMBOMavoHAVOVWOAtheneum