Slogan

Leren voor je Leven

Inleiding

Korte inleiding bovenaan de pagina
Het Gomarus College is dé christelijke middelbare school in het noorden van het land waar goed onderwijs en het volgen van Jezus centraal staat. We begeleiden je in het ontdekken van God's liefde en gaan samen op zoek naar waar jij goed in bent. Je voelt je hier gauw thuis, wordt goed begeleid en krijgt ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zo leer je voor je Leven.

Beschrijving

Het Gomarus College is dé christelijke middelbare school in het noorden van het land waar goed onderwijs en het volgen van Jezus centraal staat. We begeleiden je in het ontdekken van God's liefde en gaan samen op zoek naar waar jij goed in bent. Je voelt je hier gauw thuis, wordt goed begeleid en krijgt ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zo leer je voor je Leven.h locaties in Friesland, Groningen en Drenthe en biedt vernieuwend onderwijs op verschillende niveau's: van praktijkonderwijs tot vwo. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt op school. Daarom hebben wij veel aandacht voor elkaar. Je mag zijn wie je bent en leert in een gezellige en veilige sfeer. We bieden veel structuur en maken onze lessen boeiend en uitdagend. 

 

Christelijk

Op onze school staan de Bijbel en het geloof centraal. Je merkt het aan onze christelijke docenten, de dagopeningen en vieringen en aan de inhoud van de lessen. Je ontmoet jongeren uit allerlei kerkgenootschappen die het fijn vinden dat het geloof ook op school aandacht krijgt.

 

Leren voor je Leven

Op het Gomarus College helpen wij je om jouw plek in de maatschappij te vinden. Je krijgt ruimte om te experimenteren en leert hoe je als christen van betekenis kunt zijn. We staan stil bij onderwerpen als inclusief denken, hebben oog voor de natuur en stimuleren je om in projecten en maatschappelijke stages van waarde te zijn. 

 

Ontdek je talent

Je krijgt veel kans om de talenten die je van God hebt gekregen, te ontdekken en te ontwikkelen. Zo kan je keuzemodules volgen in bijvoorbeeld koken, fotografie, muziek, techniek, handvaardigheid of vechtsporten.

 

Begeleiding en ondersteuning

Je kunt rekenen op goede begeleiding en ondersteuning. Bij je mentor kun je met alle vragen terecht. Heb je moeite met huiswerk maken? Dan maken we samen een goede planning. Heb je behoefte aan meer uitdaging? Dan mag je in het verbredingstraject werken aan uitdagende onderzoeksprojecten. 

Locatie Assen

Op onze locatie in Assen kun je alle niveau's volgen. Binnen de richting vmbo-tl kan je bij ons examen doen. Onze slagingspercentages horen bij de hoogste in Assen. We voeren elk jaar ontwikkelgesprekken, waarin we afspreken aan welke (leer)doelen je gaat werken. Je krijgt leuke, leerzame introductiedagen om aan je klas, de leraren en het schoolleven te wennen. Zo maak je een prettige start.

 

 

 

 

Meester Groen van Prinstererlaan 20, 9402 KD Assen

Contact

Tel. 0592 - 34 22 28

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderwijsaanbod

VMBOHAVOVWOAtheneum